Graansloot Nieuws

Havenondernemer van het jaar 2017

Bert Weever, eigenaar-directeur van Graansloot, is onlangs verkozen tot Havenondernemer van het jaar 2017. Dat werd bekend gemaakt tijdens het tweede Havendiner van de Regio Zwolle. De award werd uitgereikt door Bert Boerman (gedeputeerde Provincie Overijssel) en René de Heer (wethouder economie van Regio Zwolle).

Bert Weever volgt hiermee Remko Germeraard op, Havenmeester 2016. De jury ziet in Weever een ambassadeur voor de regio en voor de logistieke sector. Hij is op-en-tophavenman en heeft lef om te investeren en innoveren. Met de bedrijven Graansloot én IJssel Delta Terminal stimuleert hij het efficiënt en duurzaam vervoeren van massagoederen en containers over water en weg.

Het Havendiner in Zwolle wordt jaarlijks georganiseerd Port of Zwolle in samenwerking met PEC Zwolle en Regio Zwolle United. Op de avond waren vertegenwoordigers uit de haven- en logistieke sector uit de regio, regionale en landelijke overheid, de grote zeehavens en andere betrokken instanties aanwezig.

Installatie 10.480 zonnepanelen Graansloot Kampen

Zonnegilde heeft de installatie van 10.480 zonnepanelen op de daken van Graansloot Kampen geplaast. De zonnepanelen worden geplaatst met SDE+-subsidie uit 2014.

Graansloot Kampen maakte afgelopen zomer al bekend Zonnegilde geselecteerd te hebben om de ruim 10.000 zonnepanelen te plaatsen op de daken van het bedrijf in Kampen.

Moederbedrijf Weever uit Kampen is al mede-eigenaar van 4 windmolens op het industrieterrein Haatlandhaven in Kampen waar zo’n 25 megawattpiek per jaar opgewekt, maar Weever heeft ook besloten om meerdere panden van Graansloot Kampen te voorzien van zonnepanelen.

De financiering van het project is overigens ook mede mogelijk gemaakt door een participatie van het EnergieFonds Overijssel. De zonnepanelen gaan jaarlijks zo’n 2,8 miljoen kilowattuur zonnestroom opwekken.

Contact met Graansloot Kampen b.v.

Graansloot Kampen b.v.
Haatlandhaven 21
8263 AS Kampen
Tel: +31 (0)38-3321616
Mail: info@graansloot.nl

Kwaliteit is voor Graansloot Kampen een vanzelfsprekendheid en om deze vanzelfsprekendheid te waarborgen, zijn certificaten en vergunningen verkregen.

Meer info    

Kwaliteit is voor Graansloot Kampen een vanzelfsprekendheid en om deze vanzelfsprekendheid te waarborgen, zijn certificaten en vergunningen verkregen.

Meer info