‘Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend en wij werken vanuit een faciliterende en dienstverlenende gedachte. Dat is terug te zien in onze werkwijze. Uw goederen zijn onze zorg!’
Bert Weever, directeur

Graansloot Kampen B.V. is gespecialiseerd in de op- en overslag van bulkgoederen. Ons bedrijf ligt centraal in Nederland aan groot vaarwater de IJssel. Dit, in combinatie met een goede ontsluiting via een modern wegennet, garandeert een optimale aan- en afvoer van producten. Als logistieke dienstverlener bieden wij op-en overslagdiensten, kwaliteit, flexibiliteit en diverse bewerkingsmogelijkheden. Kwaliteit, gegarandeerd door diverse certificaten en vergunningen, spreekt voor ons vanzelf.

Wij leveren zoveel als mogelijk diensten op maat. Onze openingstijden stemmen wij af op uw wensen. Standaard zijn wij iedere dag open vanaf 07.00 tot 17.00 uur en op verzoek ook buiten deze tijden. Het lossen van uw goederen stemmen wij af per partij en kan indien nodig ook ’s avonds en in het weekend.
Service naar onze klanten is de kurk waarop ons bedrijf drijft!

Inslag van goederen wordt altijd gewogen in de weegbunker via de weegbrug. Na de weging worden de ingeslagen goederen automatisch verwerkt in ons vorraadsysteem die u vervolgens inclusief alle mutaties via een webportaal real time kunt inzien, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sinds een aantal jaren zetten wij in op seperatie van voorraden en hebben daarom de beschikking over opslagcellen/boxen varierend van 100 tot 20.000 ton. Op deze wijze kunnen wij u niet alleen maatwerk bieden voor het volume dat u opslaat, maar bespaart u ook in de kosten. U betaalt immers uitsluitend voor het volume dat u opslaat. Daarnaast zien wij vanuit de markt meer en meer behoefte aan strikte separatie. Partijen worden seperaat bemonstert en gekeurd en worden ook als zodanig uitgeleverd aan de eindgebruiker.

Contact met Graansloot Kampen b.v.

Graansloot Kampen b.v.
Haatlandhaven 21
8263 AS Kampen
Tel: +31 (0)38-3321616
Mail: info@graansloot.nl

Tel: +31 (0)38-3321616

Kwaliteit is voor Graansloot Kampen een vanzelfsprekendheid en om deze vanzelfsprekendheid te waarborgen, zijn certificaten en vergunningen verkregen.

Meer info    

Kwaliteit is voor Graansloot Kampen een vanzelfsprekendheid en om deze vanzelfsprekendheid te waarborgen, zijn certificaten en vergunningen verkregen.

Meer info